Dierenosteopaat Zuid Holland / Dierenosteopaat Land van Cuijk

Praktijk voor dierenosteopathie gespecialiseerd in paarden, honden en katten

Over ons  


De persoon achter 'Dierenosteopaat Zuid Holland' is Iris van der Slot. Al vanaf jonge leeftijd zijn dieren een van haar grote passies. 

Toen haar paard een rugblessure kreeg kwam ze in aanraking met een paardenosteopaat en is de ambitie ontstaan om zelf dierenosteopaat te worden. Om dit te kunnen realiseren is ze eerst humane fysiotherapie gaan studeren. Deze opleiding heeft ze in 2013 succesvol afgerond.

Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn als humaan fysiotherapeut is zij de opleiding osteopathie voor dieren gaan studeren op het ' International College for Research on Equine Osteopathy' (ICREO). Deze opleiding heeft zij in 2019 succesvol afgerond. 

In 2019 heeft zij haar eigen bedrijf Dierenosteopaat Zuid Holland opgezet en deze ontwikkeld tot succesvolle praktijk. Haar droom is altijd geweest om de dieren en paarden allemaal thuis te kunnen houden. In 2022 is deze wens uitgekomen en is Iris verhuisd naar Mill in Noord Brabant. De naam Dierenosteopaat Zuid Holland dekt de lading dan ook niet helemaal meer. Wel is zij nog steeds iedere week een dag in Hendrik Ido Ambacht bij Djairo's Nature voor alle dieren uit de regio Zuid Holland. Tevens is zij haar praktijk gestart in haar woonplaats in Mill. Vandaar een 2e naam Dierenosteopaat Land van Cuijk.

Daarnaast is Iris tevens werkzaam vanuit Schiedam als humaan fysiotherapeut vanuit haar eigen praktijk.  

 


 
 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn