Dierenosteopaat Zuid Holland- Land van Cuijk

Praktijk voor dierenosteopathie gespecialiseerd in paarden, honden en katten

Over ons  


De persoon achter 'Dierenosteopaat Zuid Holland' is Iris van der Slot. Al vanaf jonge leeftijd zijn dieren een van haar grote passies. 

Toen haar paard een rugblessure kreeg kwam ze in aanraking met een paardenosteopaat en is de ambitie ontstaan om zelf dierenosteopaat te worden. Om dit te kunnen realiseren is ze eerst fysiotherapie gaan studeren. Deze opleiding heeft ze in 2013 succesvol afgerond.

Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn als humaan fysiotherapeut is zij de opleiding osteopathie voor dieren gaan studeren op het 'International College for Research on Equine Osteopathy' (ICREO). In het laatste jaar van de opleiding heeft Iris een thesis geschreven over de hypofyse van het paard. Uitgebreide kennis is opgedaan over het hormonale systeem en de osteopathische verbindingen van de hypofyse met andere structuren en organen in het lichaam. Na het succesvol afronden van deze opleiding heeft ze zich gespecialiseerd in osteopathie voor met name paarden, honden en katten.

Naast zelfstandig dierenosteopaat voor paarden, honden en katten is zij ook werkzaam in haar eigen fysio-oedeemfysiotherapiepraktijk in Schiedam. Momenteel volgt Iris de opleiding tot humaan osteopaat op de The International Academy of Osteopathy.

 

 


 
 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn